Träningstider och information

2024

Nu kör vi Strandvallen kl 18 för alla grupper!

MÅNDAGAR
Kl 18:00-18:45 Knattegrupp och barngrupp.
För knatte- och barngruppen är det lekfull inlärning av friidrottens grenar kompletterad med lekar och grundteknik.

Kl 18:00-19:30 Mellan och äldregruppen. (Dessa tränar separat)
Måndagsträningen i de äldre grupperna har viss grenträning men också en hel del av explosivitet, löpstyrka och kondition. I den yngre gruppen en  del grundrörelser.

TORSDAGAR, ÄLDREGRUPPEN, Strandvallen!
Kl 18.00-19.00 så träffas vi på Strandvallen för lättare jogg och fysträning. (Alla föräldrar är välkomna att jogga med.)

Kontakt: Du kan maila på friidrott@jarvsoif.se om du har några frågor eller funderingar angående träningar, annars finns Facebook som en bra kanal.

Vi är i stort behov av föräldrar/ledare!
Att få stöd från föräldrar och andra som tycker det är viktigt och roligt att se sina barn eller barnbarn träna och ha ett aktivt liv, är avgörande för att få träningarna att fungera. Att vara ledare är ingen stor uppgift, men de behövs för att få träningarna att fungera. Det kan röra sig om att stå vid en station och kolla att alla står i kö, går under efter ett längdhopp, plocka undan redskap osv. Om du är på plats så kom ner och prata med tränarna om vad just du kan göra för att hjälpa oss.

Genom att hjälpa oss, hjälper ni era barn.  Tack för ert kommande stöd!

ÅLDERSINDELNING
Knattegruppen är för barn upp till och med 5 år.
Barngruppen, här tränar man från det året man fyller 6 år. (Förskoleklass och ettan i skolan)
Mellangruppen, här tränar man från det år man fyller 8 år.
Äldregruppen, här tränar man från det år man fyller 11 år.

Åldersindelningen är ett riktmärke för vad som generellt är en passande nivå. Den skarpa gräns som finns är att man börjar först det år man fyller 6 år. Detta för att vi inte har tillräckligt med engagerade föräldrar eller andra personer för att ta in flera åldersgrupper. Nu saknar vi till exempel tränare och ledare för den yngre barngruppen, de som går i förskola och har fyllt eller ska fylla 5 år under 2023.

Vi registrerar alla aktiviteter i LOK. Där skriver vi också in information om varje medlem såsom kontaktinformation till målsman. Så när ditt barn börjar hos oss behöver du lämna information till respektive ledare.

SKOLLOV
Höst och jul, sport och påsklov har vi inga planerade träningar.

KONTAKTPERSONER
Barngruppen: Joakim Berndes
Mellangruppen: Blanka Unger, Linda Mattila
Äldregruppen: Markus Evensson
Seniorer och veteraner: Olle Arvidsson

Rulla till toppen